Despre noi

Despre noi

TopDeck.ro

Desi in zilele noastre sentimentul de munca in echipa este din ce in ce mai rar, echipa Profideck Sistem functioneaza cu succes si profesionalism, urmare a bogatei experiente acumulate in 22 de ani de montaje dintre cele mai diverse. Avand la baza un stagiu indelungat in montarea peretilor cortina si a fatadelor ventilate de bond am facut treptat trecerea spre montajele cu deck si Fundermax odata cu revirimentul extraordinar al acestor materiale pe piata constructiilor, un semn sanatos al reantoarcerii spre materialele naturale si in tara noastra.

In executia unui proiect nu ne limitam la montajul propriu zis, incercand sa venim in ajutorul clientului cu diverse servicii:

TopDeck.ro

Desi obiectul activitatii noastre il reprezinta montajul, implicarea specialistilor nostri in achizitia de material ghideaza potentialul client spre produse de calitate, certificate international, evitand abundenta de imitatii si produse de proasta calitate prezente pe piata. Corectitudinea recomandarilor noastre are la baza numeroasele lucrari efectuate si comportamentul in timp al acestora atat ca integritate structurala cat si din punct de vedere estetic.

Dincolo de experienta profesionala membrii echipei noastre au reusit sa aiba o relatie civilizata si cordiala cu majoritatea clientilor, impresia buna lasata in urma colaborarilor aducandu-ne numeroase alteoferte de lucru. Pe langa munca dedicata, stropul de pasiune pus in executia proiectelor face ca randamentul echipei sa fie unul ridicat, mentinandu-ne competitivi intr-o nisa in care competitia este extrem de dura. Cartea noastra de vizita este reprezentata de portofoliul bogat de lucrari, oferta diversificata de servicii si mai ales de recomandarile clientilor nostri care au avut satisfactia de a-si vedea proiectele transpuse in realitate cu seriozitate si profesionalism.

Cu speranta unei bune si corecte colaborari, asteptam sa ne contactactati. Nu veti fi dezamagiti!

TopDeck.ro
TopDeck.ro

Consultanta 24/7

Te ajutam cu masuratori, optimizari, estimari necesar material si accesorii. Oferim solutii de montaj adaptate proiectului tau.

TopDeck.ro

Fara costuri ascunse

Iti estimam de la inceput implicarea noastra pentru finalizarea proiectului pentru a nu aparea costuri ascunse pe parcursul lucrarii.

TopDeck.ro

Echipa certificata

Echipa cu experienta vasta in domeniul prelucrarii deckului si a placarilor fundermax. Ne ridicam la standardele necesare.

TopDeck.ro

Tarife competitive

Tarife negociabile in functie de marimea si complexitatea lucrarii. Intra in legatura cu noi sa iti cunoastem mai bine proiectul.

Montatorii profesionisti sunt la un apel distanta.

Formeaza numarul de mai jos la orice ora si raspunsul va fi unul prompt.

Contact telefonic‭0721.487.111‬
TopDeck.ro