Placari cu Fundermax

Placari cu Fundermax


Desi relativ noi pe piata romaneasca, produsele Fundermax se remarca prin calitate, estetica de exceptie si durabilitate. In realizarea proiectului, echipa noastra respecta criteriile exigente de calitate impuse de acest material, avand in portofoliu de lucrari o serie de montaje cu care ne mandrim si care demonstreaza profesionalism si seriozitate. Venind in intampinarea dorintelor si asteptarilor clientilor nostri ne propunem sa contribuim cu solutii optime pt realizarea placarilor cu Fundermax dar, pt a beneficia de un discount consistent, si intermedierea achizitiei de material de la furnizori de prestigiu a caror seriozitate si corectitudine a fost confirmata in timp.

Suprafete de lucru: fatade ventilate, imprejmuiri perimetrale, ornamente, storuri, placari interioare, stalpi, intrados, balcoane, logii, parasolare, pergole, spatii de agrement, imprejmuiri.

Utilizam placi compacte termorigide Fundermax imprimate pe ambele fete avand ca optiuni de montaj fixare cu prindere mecanica (la vedere) sau prin lipire (ascunsa).

Placari cu Fundermax Placari cu Fundermax

Montatorii profesionisti sunt la un apel distanta.

Formeaza numarul de mai jos la orice ora si raspunsul va fi unul prompt.

Contact telefonic‭0721.487.111‬
TopDeck.ro